PHBO Agile-lean teamcoaching – Coach Boulevard

Opleiding

PHBO Agile-lean teamcoaching

  • 339 SBU
  • Post-HBO
  • 6.750,00
  • eindgesprek op basis van eindverslag en portfolio
  • zie PHBO algemeen

Is het echt zo dat resultaatgerichtheid je belemmert als coach? Wat ons betreft niet. De kunst is te weten wanneer en hoe je die  kwaliteiten inzet als begeleider. Die balans vinden is wellicht wel de essentie van onze opleiding agile-lean teamcoaching.

Die opleiding richt zich niet zo zeer op methodes als agile en lean tot in de puntjes kunnen toepassen, maar op hoe je die methoden kunt gebruiken om te bouwen aan gezonde, continu verbeterende teams.

Cruciaal voor organisaties om relevant en wendbaar te blijven, zijn sterke teams die in staat zijn betekenis te geven aan hun rol en gesprekspartner zijn voor andere teams. Maar hoe bouw je dat soort teams? Dat vraagt om meer dan een optelsom van ‘hard’ en ‘zacht’. Het gaat om resultaat én om afstemming, om groei in volwassenheid qua samenwerking én om procesvolwassenheid. Niet na elkaar, maar tegelijkertijd en continu. Het professioneel begeleiden van teams in hun groei naar een sterke, volwassen rol vraagt om competente begeleiders die vertrouwd zijn met methodes vanuit lean, agile, scrum en teamcoaching maar ook methode-overstijgend kunnen werken aansluitend bij wat een team te leren of ontwikkelen heeft. Dat is Agile-lean teamcoaching. 

Inschrijven

start 24 mei 2023

6.750,00

start 15 september 2023

6.750,00