Maak kennis – Coach Boulevard

Kennismaken met Coach Boulevard

Denk je aan een coachopleiding, of ben je op zoek naar het ontwikkelen van coachvaardigheden en handvatten bij jezelf? Dat vergt een investering waarvan je wel wilt weten of dat echt bij jou past. Wil je kennismaken met Coach Boulevard, dan kun je kiezen voor de volgende opties (kan ook gecombineerd worden):

Proeverij

De proeverij is een middagdeel In onze proeverij van een dagdeel kun je gratis proeven aan onze ziens- en coach-werkwijze en kijken of die bij jou passen.

Leeradviesgesprek

Wil je een advies op maat, passend bij jouw leervraag en ontwikkeling, vraag dan een persoonlijk leeradviesgesprek met onze leercoach aan.

Over Coach Boulevard

In onze erkende coachopleidingen leer je progressiegericht coachen vanuit systeemdenken met de 5 Kritieke Succesfactoren als kader. Je wordt in 10 – 15 dagen opgeleid tot professioneel coach, teamcoach of agile-lean teamcoach.

Leer verantwoord handelen voorbij je intuïtie. Wil je in jouw rol binnen de organisatie coachende vaardigheden eigen maken? Dat kan in onze korte opleidingen basiscoaching, coachend leiderschap 3.0 of teamcoaching op wendbaarheid. De lesdagen van Coach Boulevard hebben een hoog doe-gehalte. Met flexibel in te plannen lesdagen, bij Coach Boulevard ben jij de regisseur van je eigen leerpad!