Voor deelnemers – Coach Boulevard

Voor deelnemers

Deelnemers krijgen toegang tot het deelnemersportaal. Hier kan de planning worden ingezien, cursussen worden terug gevonden en meer!

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik een lesdag verplaatsen?

Lesdagen kunnen tot een maand van tevoren kosteloos worden verplaatst. Stuur hiertoe een mailtje naar info@coachboulevard.nl. Is het korter van tevoren overleg dan eerst over mogelijkheden.

Wat gebeurt er als ik het preflectieformulier voor een lesdag niet (tijdig) upload?

Het doen van preflectie is een vereiste voor PHBO-portfolio’s. Het ontbreken van goed gekeurde preflectie formulieren of het niet tijdig klaarzetten voor een beoordeling kan leiden tot een aanvullende opdrachten de aanloop naar je assessment.

Ik moet mij afmelden voor een lesdag?

Meld je zodra je weet dat je niet kunt deelnemen via info@coachboulevard.nl. Wil je de lesdag op een ander moment inhalen neem dan contact met ons op. In principe ben je dan annuleringskosten verschuldigd.

Hoe vind ik een intervisiegroep?

Intervisie is verplicht bij de post-hbo-erkende opleidingen. Je start metintervisie na de BC3 of ALT3. Tijdens die lesdag worden dan ook de meeste groepjes gevormd. Mocht dat niet gelukt zijn neem dan contact met ons op via leercoach@coachboulevard.nl

Wat doe ik als ik vastloop in mijn leerproces?

Of de oorzaak nu te vinden is in de inhoud of intensiteit van je leerprocesof met andere dingen die spelen adviseren we je contact op te nemen met de leercoach via leercoach@coachboulevard.nl. Daarmee kun je vertrouwelijk bespreken waar je tegen aan loopt en die kan je adviseren over hoe je het beste weer verder kunt. Ook bieden we de mogelijkheid je opleiding tijdelijk ‘on hold’ te zetten

Inloggen

Login op mijn Coachboulevard

Contact

Hulp nodig? Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder!