Systeemgericht coachend leiderschap – Coach Boulevard

Opleiding

Systeemgericht coachend leiderschap

  • 6 dagen + online begeleiding
  • HBO
  • 2.950,00
  • instituutscertificaat
  • Succesvol intakegesprek

Coachend leiderschap is meer dan individuele medewerkers ondersteunen in hun ontwikkeling. Marijke Lingsma schreef hierover het boek 'ECHT coachend leiderschap’. Daarin laat ze zien dat coachend leidinggeven heel wat meer is dan empathie tonen en gesprekstechnische vaardigheden (‘kunstjes’ in haar woorden).

Echt coachend leiderschap gaat vooral ook over invloed hebben op wat er tussen mensen gebeurt. En ook om een coachende manier van kijken: bewustzijn van de directe en indirecte impact van je eigen handelen. Op mensen én op resultaten. Dan help je bouwen aan een gezonde organisatie.De essentie van systeemgericht leiderschap is:
"Nieuwsgierig zijn naar en herkennen van momenten waarop je toegevoegde waarde hebt voor het systeem en de moed en competenties hebben om die momenten te pakken"
(Prof Jaap Schaveling).

Deze opleiding geeft daar concrete handvatten voor. Bruikbare inzichten, vaardigheden, werkmodellen en veel feedback en reflectie op je eigen leiderschapsdenken- en handelen. Naast 6 lesdagen krijg je online begeleiding in je leerproces.

De training levert vrijstellingen op voor lesdagen binnen de geaccrediteerde post-HBO opleidingen van Coach Boulevard.

Inschrijven

april 2024

2.950,00

start maart 2024

2.950,00
Geen plaatsen beschikbaar