Praktijkopleiding individuele coaching – Coach Boulevard

Opleiding

Praktijkopleiding individuele coaching

  • 6,5 lesdagen - 76 SBU
  • HBO
  • 3.250,00
  • instituutscertificaat
  • HBO werk- en denkniveau en in staat zelfstandig vorm te geven aan het eigen leerproces.

De opleiding heeft een praktijkgerichte insteek. Je richt je vooral op in het hier-en-nu en op het werken met aangereikte handvatten en werkmodellen. Dat past bij je als je graag wilt leren verantwoord interventies te doen, maar niet zo gericht bent op de theoretische onderbouwing daarvan.

Bij Coach Boulevard is individuele coaching per definitie systeemgerichte coaching. Dus met grote nadruk op de wisselwerking tussen de coachee en zijn of haar context. Dat is in deze opleiding met name de werkcontext.  

Je volgt een deel van de lesdagen die ook onderdeel zijn van de PHBO leerlijn professionele coaching en wordt begeleid door senior coachopleiders. Het meedoen aan een intervisiegroep is in de praktijkopleiding optioneel. De mogelijkheid om het online dagdeel over intervisie te volgen is inbegrepen.

Deze opleiding geeft een goede basis voor een 'NOBCO-practisioner' accreditatie. Als je ook voldoende praktijkervaring hebt opgedaan en aan de andere eisen voldoet vraag je die accreditatie zelf aan bij de NOBCO. Ter ondersteuning helpen we je met formats (leerjournaals) die aansluiten bij de vereiste NOBCO-competenties.

Wil je na het volgen van de praktijkopleiding alsnog een post-HBO/ST!R accreditatie behalen dan is er de mogelijkheid hier een aanvullend traject voor te volgen waarna je een eindassement doet.

Inschrijven

start 28 juni 2024 - speciale prijs

2.850,00

Nog vragen? Neem contact met ons op

030 251 9195 info@coachboulevard.nl