Nieuw: korte opleidingen – Coach Boulevard

Actueel

Nieuw: korte opleidingen

Coachend leiderschap of Teamcoaching voor Scrum Masters

Coachboulevard kondigt in 2019 met trots twee nieuwe korte opleidingen aan: Teamcoaching voor Scrum Masters (3 lesdagen) en de opleiding Coachend Leiderschap (4 lesdagen). Beide opleidingen gaan van start in maart, inschrijven kan nog. Meld je nu aan!

3-daagse Teamcoaching voor Scrum Master

Deze opleiding sluit aan bij vragen als: “hoe krijg ik mijn team meer in beweging?”, “wat doe ik met weerstand?” en “hoe voorkom ik terugval?” De opleiding Teamcoaching voor scrum masters is uitstekend geschikt voor scrum masters en teamleiders die verantwoordelijk zijn voor de ontwikkeling van teams in hun performance en waar het zelforganiserend vermogen van het team van belang is voor de organisatie.

Met deze opleiding leer je teams verantwoord te coachen in hun performance, maar ook in hun collectief eigenaarschap voor het team ontwikkelproces. Dit doe je systeem- en progressiegericht vanuit de agile lean-scrumteamcoach principes.

4-daagse (Agile-team) Coachend Leiderschap

Deze opleiding is vooral interessant als je jezelf vragen stelt als: “Wat vraagt het van mij om optimale teamprestaties op te vragen en duurzame ontwikkeling te bevorderen?”, “Hoe maak ik de brug in transitieprocessen tussen organisatievisie en teamvisies” en “Hoe onderscheid ik helder mijn diverse rollen naar teams?”

De opleiding Coachend leiderschap is zeer leerzaam voor agile leiders, content-managers en managers die behoefte hebben aan handvatten en verdieping van kennis, houding en vaardigheden in het coachen van teams als coachend leider.

Met deze opleiding leer je je kijkwijze verbreden als coachend leider, vanuit organisatie – en klantperspectieven teams professioneel te coachen, in hun performance én in het collectief eigenaarschap voor het proces. Dit doe je vanuit systeem- en progressiegerichte principes. Je wordt je bewust van de effecten van je eigen bijdrage en weet deze in persoonlijke leerdoelen om te zetten.