Roy de Brabander – Coach Boulevard

Roy de Brabander

“In het hier-en-nu gebeurt ‘t!”

Wie ben ik?

Ik kan mezelf wel omschrijven als vakidioot. Ik houd van mijn werk als team- en organisatiecoach en dat draag ik graag over. Graag nodig ik coaches in opleiding uit om te onderzoeken waarom ze de coachvragen krijgen die ze krijgen – zodat samen leren met en van elkaar altijd gewaarborgd is. Als kruidengeneeskundige en tuinier houd ik van het proces van zaaien en oogsten.

Mijn specialiteit in het coachen zijn teams, met name teams die het lastig hebben. Overigens ben ik inzetbaar op alle lesdagen die gegeven worden. In het hier-en-nu is m’n favoriete kritieke succesfactor!

Drijfveer in het coachen:

Wat mij voornamelijk fascineert is hoe mensen in samenwerking situaties creëren of in stand houden waar ze last van hebben. Wanneer mensen zicht krijgen op de eigen bijdrage en daardoor zich anders gaan gedragen, haal ik het meeste plezier uit.

Trots op:

  • Verschillende publicaties in mijn vakgebied*;
  • Bij mijn vorige loondienstverband weg te blijven uit de aanklagers houding en de werkelijkheid proberen te snappen. Dit heeft mij ontzettend veel geleerd, waar ik tot op vandaag de vruchten van pluk!
Roy de Brabander