Denise Croeze – Coach Boulevard

Denise Croeze

"Knowing is not enough, we must apply. Willing is not enough we must do."

Wie ben ik? 

Een jongedame met één duidelijke passie: een leven lang leren! Met veel plezier werk ik voor Coach Boulevard om de digitale leeromgeving zo optimaal mogelijk voor alle deelnemers te maken. Naast Coach Boulevard heb ik veel affiniteit met coachen, omdat ik zelfstandig werk als life coach. Er is niets leukers om via Coach Boulevard dichtbij de bron te blijven. 

Drijfveer in het coachen 

Soms kan het gebeuren dat je “het” op een bepaald moment even kwijt bent. Dat je een reminder kan gebruiken hoe je weer je eigen kracht komt te staan. Een coach heeft één ding nodig: toestemming om jouw echte “ik” zichtbaar te mogen maken, jouw potentieel. Door samen te kijken naar je aangeleerde gedrag en verdiepende vragen te stellen, leer je vanuit zelfbegrip waarom je de dingen doet zoals je ze doet. Met de juiste coachoefeningen ga je aan slag om stapje voor stapje te experimenteren om anders te reageren en/of communiceren.

Trots op:

– het realiseren van mijn dromen zoals reizen, in het buitenland wonen, een coachingsopleiding volgen, kwetsbaar en eerlijk durven zijn naar mezelf en een ander.

– het behalen van mijn coach practitioner diploma in 2020.

– het opzetten van mijn eigen coach onderneming. 

Denise Croeze