Aty Boers – Coach Boulevard

Aty Boers

“Je hoeft niet altijd los te laten, je kunt ook iets anders vastpakken.”

Wie ben ik?

Als organisatiesocioloog ben ik opgeleid en werk ik al 25 jaar als consultant aan organisatie- en procesverbeteringsvraagstukken. Vanaf 2011 heb ik, samen met mijn compagnon Tibor van Bekkum, een eigen organisatieadviesbureau – dat ondersteunt bij vraagstukken. Mijn vakgebied is de verbinding tussen teamcoaching en agile-lean. Hoe je de principes en werkwijzen kunt gebruiken om teams daadwerkelijk eigenaarschap te laten nemen over hun eigen werk en daardoor voortdurend lerend en ontwikkelend te zijn.

Drijfveer in het coachen:

Door via ons opgeleide coaches te laten zien en ervaren hoe leren en ontwikkelen heel goed samengaan met betekenisvolle resultaten en productieve samenwerking, zoals het bouwen van gezonde organisaties.

Trots op:

  • Samen met Marijke Lingsma vijftien jaar lang de Coachingskalender gecreërd, het bestverkochte managementboek van Nederland in die tijd;
  • Ook trots op het boek dat afgelopen jaar is gepubliceerd ‘de 10 principes van Agile-leanteamcoaching’ dat ik samen met Marijke Lingsma heb geschreven;
  • Tevens vind ik echt ‘kicken’ dat dit door ons bedachte vak: ‘Agile-lean teamcoach’ een begrip aan het worden is binnen leidende (agile werkende) organisaties in Nederland.
Aty Boers