Anke Nel van Vorstenbosch – Coach Boulevard

Anke Nel van Vorstenbosch

"Learning how to improve is as important as the improvement itself"

Wie ben ik? 

Al ruim 25 jaar mag ik leidinggevenden, coaches en adviseurs opleiden in het coachen van individuen en teams. En dat vind ik nog steeds één van de leukste dingen om te doen. Zorgen dat zij een goede basis hebben om teams en individuen uit te dagen meer eigenaarschap te nemen. En te leren hoe zij het samenwerken kunnen bevorderen.
Ik breng abstracte theorieën en modellen tot leven door ze begrijpelijk te maken, maar vooral door ze te vertalen naar de praktijk.

Drijfveer in het coachen: 

Het blijft fascinerend om mensen manieren aan te reiken om naar zichzelf en hun omgeving te kijken. Zij gaan dan zelf stappen zetten en inzien welke volgende stappen mogelijk zijn. Zij ervaren wat daarvoor nodig is en vooral: wat zij zelf al in huis hebben. Vaak meer dan zij zelf beseffen.   

Trots op: 

Het gebeurt regelmatig dat ik, soms jaren later, oud-cursisten of coachees tegenkom en zij mij vertellen dat ik destijds voor hen het verschil heb gemaakt. Ze zijn dingen anders gaan zien en hebben daardoor voor hen waardevolle stappen kunnen zetten.

Anke Nel van Vorstenbosch