Executive Coaching: Wat is het? Wat zijn de voordelen? – Coach Boulevard

Executive coaching

Het coachen van executives, ofwel bestuurders en leiders, vereist speciale vaardigheden. Deze groep wordt een steeds belangrijker focuspunt voor interne teamcoaches. De coachingsvragen kunnen vaak complex en veelzijdig zijn. Tijdens onze Masterclass Executive coaching leer je geduld te hebben, snel te herstellen en je communicatie af te stemmen op de behoeften van executives. Grijp de unieke kans om te leren van Roy de Brabander, onze ervaren mastercoachopleider.

Je plek in de training is gegarandeerd na een intakegesprek waarin we samen bepalen of deze intensieve training bij je past.

Wat is executive coaching?

Executive coaching is een gepersonaliseerd ontwikkelingsproces dat leiders en professionals ondersteunt bij het maximaliseren van hun potentieel en prestaties. Het richt zich op het verbeteren van leiderschapsvaardigheden, besluitvorming, communicatie en effectiviteit op de werkplek. Door middel van doelgerichte gesprekken en feedback helpt een coach individuen om obstakels te overwinnen en hun professionele doelen te bereiken.

Voordelen executive coaching

Executive coaching biedt diverse voordelen, waaronder bevordering van persoonlijke groei, versterking van leiderschapsvaardigheden en het optimaliseren van werkprestaties. Met gerichte coaching kunnen je specifieke doelen worden bereikt. Zo worden je communicatieve vaardigheden verbeterd en je zelfvertrouwen vergroot. Deze doelen dragen bij aan zowel individuele als organisatorische groei en succes.

Inzichten en tips

Bij de masterclass executive coaching ontvang je waardevolle inzichten en praktische tips. Leer bijvoorbeeld hoe je effectief leiderschap kunt ontwikkelen, persoonlijke groei kunt stimuleren en prestaties op de werkplek kunt verbeteren. Ook ontdek je strategieën om coaching vaardigheden te versterken en succesvolle coaching relaties op te bouwen voor blijvende professionele groei.

Reacties na afgelopen edities:

Planning

Als je onderaan de pagina bij de inschrijfmogelijkheden klikt op ‘onderdelen’ zie je op dit moment beschikbare startdata en de data waarop de onderdelen van de opleiding gepland zijn.
Na inschrijving is het nog mogelijk data aan te passen of vervangende data te vinden als er één of meerdere data zijn die je niet goed passen.

Vind je online inschrijven niet prettig of wil je een opleiding op maat? Je mag dan een mail sturen naar info@coachboulevard.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Onderdelen

Over voor coaches met ervaring (permanente educatie)

Wil je een opleiding gebruiken voor je permanente educatie? Maak dan een keuze uit 1- of 2 daagse waarmee je meteen kunt starten. Vaak leidt het volgen meteen tot erkenning ten behoeve van (her)registratie of voor het behalen van PE-punten voor verschillende beroepsverenigingen en registers. Dat zijn onder andere het SLRPO, NOBCO, ST!R en LVSC. Over het algemeen is het uploaden van een door ons verstrekt certificaat voldoende voor deze registrerende instanties. Waar aanvullende eisen zijn, helpen we je graag aan die eisen te voldoen. Uiteraard kun je deze opleidingen ook volgen als je niet uit bent op (verdere) registratie.

In combinatie met eerdere opleidingen

Heb je al eerder een coachopleiding gedaan? Onze andere dagen uit de leerlijnen zijn ook te volgen als ‘losse lesdag’. We onderzoeken graag samen met jou wat je nodig hebt om zo veel mogelijk uit zo’n dag te halen. Bel ons op 030 251 91 95 voor advies op maat!

Klaar om je leiderschapskwaliteiten naar een hoger niveau te tillen?

Neem deel aan onze Executive Coaching Masterclass en ontdek hoe je als leider effectiever en invloedrijker kunt zijn. Wacht niet te lang, meld je nu aan voor een intakegesprek.

Een vraag?

Heb je een vraag over systeemgerichte coaching? Of is er iets waar we over mee kunnen
denken? Vul dan onderstaand formulier in en je ontvangt een antwoord per mail.

    Deze site is beveiligd door reCAPTCHA. De Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.