Coachen op gedrag en resultaat – Coach Boulevard

Coachen op gedrag

De opleiding “Coachen op gedrag in de context (IC2)” aangeboden door Coach Boulevard biedt een compact en intensief leertraject, dat zich uitstrekt over één lesdag, aangevuld met voorbereidende activiteiten die online plaatsvinden. Dit format is ideaal voor professionals die hun vaardigheden in coaching willen uitbreiden zonder zich langdurig te hoeven verbinden aan een cursus. De eendaagse lesmodule is ontworpen om deelnemers diepgaande kennis en praktische vaardigheden bij te brengen die direct toepasbaar zijn in hun werkomgeving.

Dit ga je doen bij coachen op gedrag

Tijdens deze lesdag staat coachen op gedrag centraal. In de metafoor van ‘de ijsberg’ hebben we het dan over ‘coachen boven de waterlijn’. Daarbij is de blik systeemgericht: het effect van gedrag op interactie. Gedrag en interactie zijn verbonden met waarnemen van competenties en (dus) met het hier-en-nu. De opbouw van een competentiegesprek komt aan bod aan de hand van het PAIR-model. De deelnemer leert simulaties in te zetten om de coach te laten oefenen met adequaat gedrag. De coach krijgt inzicht in zijn eigen bijdrage aan de kritieke situatie om het eigen gedrag adequaat te kunnen bijsturen.

Leeruitkomsten

De cursus bevat methoden zoals observatie, actief luisteren, feedback geven en het stellen van doelen om gedragspatronen te begrijpen en te beïnvloeden. Deze cursus helpt coaches om effectiever te zijn in het begeleiden van anderen naar gewenst gedrag op persoonlijk en professioneel vlak.

Het programma

Onderwerpen/beoogde resultaten lesdag:

Kosten

De prijs voor een cursus “Coachen op gedrag” is €525,00. Dit bedrag omvat de leermaterialen en de begeleiding door gekwalificeerde trainers.

Certificering “Coachen op gedrag”

Een certificaat van deelname of voltooiing van “Coachen op gedrag in de context (IC2)” is een waardevolle toevoeging aan het professionele portfolio van een deelnemer. Het behalen van zo’n certificaat kan namelijk dienen als bewijs van gespecialiseerde competentie in het coachen binnen specifieke contexten, wat bijdraagt aan de geloofwaardigheid en het professionele aanzien van de coach.

Klaar om beter te worden in coachen op gedrag?

Voor geïnteresseerden die zich verder willen ontwikkelen in professioneel coachen, is dit een ideale kans om in korte tijd veel te leren. Neem gerust contact met ons op als je nog vragen hebt over de kosten, planning of andere zaken. Alles om jou te helpen bij het plannen en om ervoor te zorgen dat je een plekje krijgt in deze populaire cursus. Maak vandaag nog de stap naar professionele groei en meld je aan voor de opleiding!

Een vraag?

Heb je een vraag over systeemgerichte coaching? Of is er iets waar we over mee kunnen
denken? Vul dan onderstaand formulier in en je ontvangt een antwoord per mail.

    Deze site is beveiligd door reCAPTCHA. De Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.