Teams coachen op wendbaarheid (5-daagse) – Coach Boulevard

Opleiding

Teams coachen op wendbaarheid (5-daagse)

  • 5 lesdagen/60 SBU
  • MBO+
  • 2.750,00
  • Instituutscertificaat

Ben jij er ook van overtuigd dat swingende teams dé sleutel zijn om organisaties van nu wendbaar en gezond te houden?

Waarschijnlijk werk je als leidinggevende, adviseur, trainer, procesverbeteraar of scrummaster al graag teamgericht. Toch heb je het idee dat je de kracht van teams nog beter zou kunnen benutten. En wil je leren hoe je teams écht eigenaarschap laat nemen en hun drive om steeds beter te worden nog meer kunt aanwakkeren.  

In deze verfrissende opleiding professionaliseer je jezelf in het begeleiden van teams. Je leert hoe je een team vanuit verschillende rollen en methodieken kunt helpen zich te ontwikkelen tot een zelfstandig, continu verbeterend team. Door de inzet van professionele teamcoachtechnieken help je teams hun eigen prestaties te verbeteren én te bouwen aan hun volwassenheid als team. Niet los van elkaar, maar tegelijkertijd. Deze opleiding is bij uitstek geschikt voor coachend leidinggevenden en interne begeleiders.

Tijdens de opleiding krijg je handvatten aangereikt vanuit de theorie. Maar bovenal leer je van en met elkaar door in te gaan op eigen situaties van jou en andere deelnemers. 

Inschrijven

start februari 2024

2.750,00
Nog 2 plaatsen beschikbaar

start september 2024

2.750,00