Proeven bij Coach Boulevard – Coach Boulevard

Maak kennis

Proeven bij Coach Boulevard

Kennismaken met Coach Boulevard

Denk je aan een coachopleiding, of ben je op zoek naar het ontwikkelen van coachvaardigheden en handvatten bij jezelf? Dat vergt een investering waarvan je wel wilt weten of dat echt bij jou past. Wil je kennismaken met Coach Boulevard, dan kun je kiezen voor de volgende opties (kan ook gecombineerd worden):

Proeverij

De proeverij is een middagdeel In onze proeverij van een dagdeel kun je gratis proeven aan onze ziens- en coach-werkwijze en kijken of die bij jou passen.

Leeradviesgesprek

Wil je een advies op maat, passend bij jouw leervraag en ontwikkeling, vraag dan een persoonlijk leeradviesgesprek met onze leercoach aan.

Opleidingsadviesgesprek

Wil je graag een persoonlijk adviesgesprek en informatie die specifiek op jouw leervraag van toepassing is, maak dan een telefonische afspraak:

Proeverij van Coach Boulevard

De proeverij is een middagdeel In onze proeverij van een dagdeel kun je gratis proeven aan onze ziens- en coach-werkwijze en kijken of die bij jou passen.

Na een korte intro, kennismaking en uitleg over de unieke werkwijze en visie van Coach Boulevard, ga je in korte sessies meteen aan de slag met thema’s uit de verschillende opleidingen, met individueel- en (agile-lean)team coachen. Je ervaart de kracht van het hier-en-nu, kenmerkend voor Coach Boulevard. Je proeft aan leermogelijkheden in jouw manier van verantwoord coachen. Uiteraard ruimen we ook tijd in voor de inhoudelijke vragen over alle korte en langere opleidingen. Je ervaart hoe het is om binnen Coach Boulevard te leren en waarom (ex-)deelnemers zo enthousiast zijn.

De proeverijen vinden plaats op de volgende dagen (14.00 – 17.00 uur):

  • vrijdag 31 maart 2023

De proeverijen vinden plaats bij Meeting Plaza Utrecht.

Godebaldkwartier 357
Kantooringang Janssoenborch
Hoog Catharijne, 3511DT Utrecht